Hurtig levering 1-4 hverdage
Fri fragt fra 500 kr
Click & Collect

Hurtig levering 1-4 hverdage

Fri fragt fra 500 kr

Click & Collect

Vi har alle de populære mærker som Paw Patrol, Pokemon, Gurli gris, Gabby Dollhouse, Schleich, Barbie, Babyborn og meget mere

Fri fragt

Vi tilbyder fri fragt på ordrer over 500 kr.

Kundeservice

Du kan altid ringe til os eller sende os en mail

14 dages retur

Du har altid 14 dages returret

Hurtig levering

1-4 arbejdsdage

Alt til de mindste

Vi har alt legetøj som et hvet barn kunne ønske sig. Vi har legetøjet til børn helt ned til 0 år og op til de 12 årige. Vi har mange forskellige mærker, både til piger og drenge. I kan blandt andet finde biler, motorcykler, fjernstyret legetøj, traktorer og andre store maskiner. Vi har våben, udklædning og værktøj. Du finder også dukker, smykker, sminke, bamser, barbie og my Little pony.

Vi har alle de populære mærker som Paw Patrol, Pokemon, Gurli gris, Harry Potter, My little pony, barbie, babyborn og meget mere. Ud over legetøjet kan i også fine ting til at gøre badet lidt sjovere. Vi har skole ting, ting til at være kreative som for eksempel perler, maling, lærreder, malebøger og aktivitetsbøger. Hvis i skal hygge kan i også finde spil, puslespil og bøger. Det er altså kun fantasien der sætter grænser.

Vi har tøj til børn fra 0 måneder og op til 10 år. Vi fører både Minymo, CeLaVi, Pippi, men derudover har vi også mærker som børnene kender fra bøger og tv.Det er for eksempel Paw Patrol, Pokemon, Spiderman, Batman, Marvel, Gurli Gris og meget mere. Du kan både få overtøj som; jakker, regntøj, termotøj og dragter. Derudover har vi undertøj, bukser, leggings, trøjer, t-shirts, shorts, kjoler, nederdele og alt hvad man ellers kunne tænke sig. Vi har et kæmpe udvalg af børnetøj til både piger og drenge.

CeLaVi og Minymo er begge to meget miljø venlige mærker og har også flere forskellige certificeringer inden for genbrug, økologiske materialer og produktion uden miljø skadelige stoffer. Alt dette kan du se mere om, inde under beskrivelsen af tøjet.